26 kwi
2021

Molecular Techniques For Food and Feed Testing - Techniki molekularne do testowania żywności i pasz

Webinar 30.04.2021

Szanowni Państwo,

 

zapraszamy na kolejne bezpłatne szkolenie z cyklu Vademecum bezpieczeństwa żywności pt. „Molecular Techniques For Food and Feed Testing - Techniki molekularne do testowania żywności i pasz”.

Podczas szkolenia zostaną zaprezentowane techniki ekstrakcji DNA z próbek żywności i wykrywania GMO na przykładzie produktów firmy Anatolia Geneworks.

Termin webinarium: 30.04.2021, godz. 12.00. Czas trwania ok. 30 min.

Webinarium poprowadzi Pan Evren Taştan, Kierownik ds. Badań Produktu z firmy Anatolia Geneworks.

Wykład odbędzie się w języku angielskim, ale prezentacja będzie wyświetlana w języku polskim.

Uczestnikom na życzenie zostaną wystawione certyfikaty udziału w szkoleniu.

Link do REJESTRACJI

Ilość miejsc ograniczona.

Serdecznie zapraszamy!