16 mar
2021

Vademecum bezpieczeństwa żywności pt. Wykrywanie bakterii z rodzajów Salmonella i Listeria techniką PCR

Webinar 19.03.2021/ godz.12.00

Szanowni Państwo,

zapraszamy na kolejne bezpłatne szkolenie z cyklu Vademecum bezpieczeństwa żywności pt. Wykrywanie bakterii z rodzajów Salmonella i Listeria techniką PCR.

Podczas szkolenia zostaną zaprezentowane zalety stosowania techniki PCR w wykrywaniu obecności bakterii z rodzajów Salmonella i Listeria oraz L. monocytogenes, sposób wykonania analizy oraz ewentualne problemy, z którymi można się spotkać przy oznaczaniu. Szkolenie dedykowane jest przede wszystkim osobom nie wykonującym jeszcze badań techniką PCR lub początkującym.

 

  • Termin szkolenia: 19.03.2021, godz. 12.00. Czas trwania ok. 30 min.
  • Szkolenie poprowadzi Krzysztof Knop, specjalista ds. biologii molekularnej, Argenta.

 

Uczestnikom na życzenie zostaną wystawione certyfikaty udziału w szkoleniu.

 

Materiały do pobrania -pobierz pdf