13 lis
2020

Vademecum Bezpieczeństwa Żywności

Bezpłatne szkolenie 27.11.2020

Szanowni Państwo,

zapraszamy na bezpłatne szkolenie online pt.

"Dobór optymalnej techniki wykrywania alergenów".

Cel szkolenia:

Podczas szkolenia zostaną zaprezentowane dostępne aktualnie na rynku rozwiązania i techniki oznaczania alergenów w żywności oraz ich wady i zalety w kontekście specyfiki badanego produktu i zakładu.

Termin szkolenia: 27.11.2020, godz. 12.00.

Czas trwania ok. 45 min.

Wykładowca:
mgr. inż. Dorota Merlak - absolwentka SGGW, wydziału Technologii Żywności oraz Studium Podyplomowego „Mikrobiologia, higiena i jakość w przemyśle” w PŁ. Przez 12 lat pracownik naukowy Instytutu Przemysłu Mleczarskiego. Współautorka patentów w zakresie drobnoustrojów probiotycznych. Przez wiele lat związana z firmą Argenta. Obecnie pełni funkcję doradczą z zakresu bezpieczeństwa żywności i diagnostyki mikrobiologicznej kosmetyków. Członek Komitetu Technicznego nr 3 PKN - Mikrobiologia łańcucha żywnościowego.

Uczestnikom zostaną wystawione certyfikaty udziału w szkoleniu.

Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniu prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres mailowy: j.cychnerska@argenta.com.pl.

Ilość miejsc ograniczona.

Serdecznie zapraszamy!