icon320x320        argenta-logo-jakosc     PIBargenta

argentalabw

bestlabs2

diagnostyka-labw

odczynniki-chemicznew

 

 

Badania mikrobiologiczne żywności

 

Badania mikrobiologiczne żywności stanowią podstawowe narzędzie nadzoru oraz oceny artykułów żywnościowych. Ich celem jest zagwarantowanie pełnego bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej produktów, na każdym etapie ich powstawania i obrotu.

Nadzór nad czystością mikrobiologiczną powinien być sprawowany podczas całego procesu produkcyjnego – począwszy od surowców, półproduktów, aż po produkty końcowe.

 

Link do katalogu

 

Aktualności

Wiadomości

Wydarzenia

Promocje

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Nasi partnerzy

Thermo-Oxoid-Remel-logo-greyDuPont-logo-greyMicrobiologics-logo-greyMeridian-logo-greyOxford-logo-greyAlere-logo-greyHygiena-logo-greyLiofilchem-logo-grey

Alliance Bio EpertsSodibox-logo-grey PHE-logo-grey NalvonMinden-logoSSI-logo-greyMWE-logo-greyInterscience-logo-grey

PBI-logo-grey